UP Körkép: Tatabányán járt az U8

2016-02-21 14:56:45


Utánpótlás csapataink folyamatosan keresik a lehetőséget a megmérettetésre az elmúlt napon épp Tatabányán jártak. Az ott történtekről készült beszámolót alább olvashatják.

2016.02.20 Tatabánya

6 csapat részvételével a tatabányai  TASK csapata rendezésében voltunk teremtornán. A 6 csapat körmérkőzéses formában küzdött a helyezésekért. Az első három helyet tűztem ki célul, mivel a Gyirmót csapatán kívül nem ismertem a mezőnybeli ellenfeleket.

A torna szerencsére egy nem olyan nagy erőt képviselő Vértessomló elleni 6-0-s győzelemmel kezdődött.

Következett a Dorog csapata, 3-1-re nyertünk, de a győzelmünk nem forgott veszélyben.

Harmadik meccs a mezőnyben levő meccseket nézve, megint a legnagyobb rivális Gyirmót ellen volt, akik ugyanúgy mint Mi, nyerték az összes mérkőzésüket. Várakozásomhoz képest könnyebb meccsen sikerült 2-0-ra nyernünk. 

Következő meccsen a Tata csapatával játszottunk, nagyon kellett a 3 pont. Egy nagyon nehéz meccsen, az ellenfél sokáig vezetett 1-0-ra, alig tudtunk egyenlíteni, majd az utolsó percben sikerült a győztes gólt megszereznünk.

Az utolsó meccs előtt már eredménytől függetlenül megnyertük a tornát, mert a Gyirmót is nyerte az összes meccsét, viszont mivel egymás elleni eredmény számított pontazonosság esetén, és Mi nyertünk ellenük. A Srácok természetesen nem tudták, hogy nincs már tét, jó játékkal 5-1-re nyerték a meccset, így veretlenül 100 %-os teljesítménnyel tornagyőzelemmel zártuk a téli szezont.

A torna legjobb játékosa  Zója-Katona Márk lett megérdemelten, sokat küzdött, fontos gólokat szerzett, csapatunk egyik hasznos tagja volt, de dícséret illeti az összes játékosunkat.


HAJRÁ DAC!!