Új vezetőedzővel kezdi meg e felkészülést a csapat

2015-11-25 11:29:00


Az elmúlt hétvégén véget ért az őszi szezon, így a csapat pihenőre vonult. Szepessy László irányításával  a szezon második felében stabil csapatjáték alakult ki, ami eredményeként ki tudtunk jönni abból a gödörből amibe az első fordulókban kerültünk, így a középmezőnyben telel a gárda. Szepessy László megbízatása az utolsó fordulóig szólt, hiszen civil elfoglaltságait nem tudja a továbbiakban összeegyeztetni a csapat irányításával.

Ezúton is köszönjük az elvégzett eredményes munkát, és további sikereket kívánunk, mint a sportban, mint az élet más területén.

Az elkezdett munka viszont nem áll meg. A csapattal, és a csapatban dolgozott az elmúlt fél évben valaki, aki mindenben segítette, az aktuális vezetőedző, munkáját,  amikor pedig a csapatnak szükség volt rá, akkor játékával a pályán is megtette ezt.

Új szerepkörben mutatkozik be a DAC-ban Horváth Csaba, akivel már a téli felkészülés megkezdi a csapat. A szakmai főbb irányelvek nem változnak, hiszen sok tekintetben megegyezik a futballról alkotott képe elődjével, így remélhetőleg gyors, és zökkenőmentes lesz az átállás.

Köszöntünk Csaba ebben az új minőségben, és sok sikert kívánunk!

HAJRÁ DAC!!!!