Főtámogatónk

Naptár

2021.szeptember 26. vasárnap
sortav
HKSzCsPSzV
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

sortav
sortav

Következő mérkőzés:

Bajnoki mérkőzés:

29. forduló

2016.05.28.
17:00


DAC Foci24.com -
GYŐRSZENTIVÁN SE

 HAJRÁ DAC!!


Győrszentivánon dobogós helyen végzett az U9-es gárda

2016. február 02. 10:12:00  nyomtatási kép
Nem csak a felnőtt, az utánpótlás is készül, és mi lehetne jobb felkészülési program télen, mint egy jó kis teremtorna. A kis DAC játékosok, jelen esetben az U9-es csapat Győrszentivánon mérte össze erejét a környékbeli kortársaikkal. Nem is akárhogyan. A tornáról készült beszámolót alább olvashatják.

2016.01.31. Ménfőcsanak kupa, Győrszentiván

A Ménfőcsanak rendezésében vettünk részt  Győrszentivánon U9-es teremtornán. Két csoportban mentek a küzdelmek, a csoportok első két helyezettjei,vitték magukkal az eredményt a felsőházba, a harmadikak,negyedikek az alsóházba kerültek, és a másik csoportból jött ellenfelek ellen mérkőztek, és alakult ki a végső sorrend.
Előzetes várakozásom az aranyérem,vagy az ezüstérem volt.

Első mérkőzésen a házigazda Ménfőcsanak ellen sikerült bemelegednünk, jó játékkal 5-0-ra nyertünk. 

Csoportellenfeleinket látva, a második meccsünk tűnt a csoportban a legnehezebbnek. A Komárom csapata ellen nagyon fontos lett volna a győzelem,mert érezhető volt,hogy a csoport első két helye köztünk fog eldőlni. Sajnos a helyzetekben megint megremegtek a lábak, a Komárom nem is nagyon jött át félpályán, de a sok helyzetet a 14 perc alatt nem tudtuk gólra váltani, így a 0-0-ás végeredménnyel, nem lehettem elégedett, viszont a küzdéssel, a játékkal igen. 

Harmadik csoportellenfelünk a Tét csapata volt,a meccs előtt már eldőlt, hogy csak a győzelem kellett, mert nem a Tét elleni eredményt visszük tovább a felsőházba. 3-0-ra nyertünk.

Felsőházba csoportelsőként jutottunk így 1 pontot,és 0-0-ás gólkülönbséget vittünk át a Komárommal egyetemben. A másik csoportból felsőházba jutó Veszprém és MITE 1-1 es eredménnyel végzett egymás ellen, tehát mind a négy csapat egy ponttal vágott neki a felsőházi küzdelmeknek.

A helyosztókon első meccsünk a MITE ellen volt, Nehezebb meccsre számítottam, de számomra is meglepő sima győzelemmel zárult, 3-0 lett az eredmény, Jó játékkal, lerohantuk a fáradni látszó MITE-t, a helyzeteinket sikerült értékesítenünk. 

Az utolsó meccsen a jó játékosokból álló Veszprém ellen elegendő lett volna a döntetlen is, hogy megnyerjük a tornát, de sajnos nem volt szerencsénk. A játék képe alapján, meg játékosaim hozzáállása alapján, megérdemeltük volna legalább a döntetlent, sőt ha a szerencse velünk lett volna, és a három kapufánk befele pattan a győzelmet is megszerezhettük volna. A Veszprém támadói nagyon veszélyesek, nagyon technikásak, jól cseleztek, és egy helyzetüket kihasználva 1-0-ra megnyerték a mérkőzést.

A meccsünk után következett a Komárom-MITE találkozó, és ismét szerencsétlenek voltunk itt is, mert az elfáradó MITE-t a Komárom 5-2-re megverte, és a Veszprémtől is 2-1-re kaptak ki, a gólarányunk ugyanaz volt, de több rúgott góllal a végelszámolásnál elénk kerültek sajnos, így csak a torna harmadik helyét kellett elfogadnunk, ami az egész tornát tekintve csalódás volt játékosaimnak is, és Nekem is. 

Gratulálunk, és további sok sikert kívánunk!

HAJRÁ DAC!!!


sortav
sortav